De gerechten van dit moment

Rund
Tartaar van rund met peterseliewortel, gekonfijte Yuzu, geraspte walnoot en uitgebakken kaantjes

Ganzenlever
Kogel van ganzenlever met muesli, zure chocolade, banaan en brioche

Kabeljauw
Op de huid gebakken Kabeljauw met diverse bereidingen van prei, postelein en Pata Negra

Langoustine
Gebakken langoustine met kippendij, zure appel, bisque, braadjus en koolrabi

Tarbot
Gebakken tarbotfilet met gestoofde kalfswang, wintertruffel, romanesco en saus champignons`

Fazant
Op karkas gebraden fazant met buikspek, spitskool, grove mosterd en krokante fazantenhuid

Hert
Hertenkalffilet  met amandel Dauphine,  amandelzwam, jus van laurier, gebakken  witlof en aardpeerpuree

Kaasboomstam
Op de Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                              .

Mandarijn
Diverse bereidingen van mandarijn met kardemom, gele kerrie, hangop en mousse van drop en knoflook

Koffie
Parfait van koffie met roomijs van tonkabonen, Bergamot citroen en warme chocolade crème

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

Menu JRE

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu vier gangen    € 65,00
Verrassingsmenu zes gangen     € 75,00
Verrassingsmenu acht gangen   € 87,50
Verrassingsmenu tien gangen    € 99,00

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

De vegetarische gerechten van dit moment

Brioche
Verse roomkaas, gepoft lijnzaad, Granny Smith appel, klaver zuring en baharat specerij

Pompoen
Kleine ravioli’s van pompoen met geitenkaas, diverse bereidingen van pompoen en vinaigrette van bospeen

Witlof
Rauwe witlof met Quinoa, gewelde druiven, geraspte bloemkool en amandel

Sjalot
Gevulde banaan sjalot met gebrande uitjes, zure appel, cèpes en saus van balsamicoazijn

Cannelloni
Cannelloni van paddenstoelen, gefermenteerde knoflook, peterseliewortel, bieslook en beurre blanc

Kaasboomstam
Op de bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                      .

Mandarijn
Diverse bereidingen van mandarijn met kardemom, gele kerrie, hangop en mousse van drop en knoflook

Koffie
Parfait van koffie met roomijs van tonkabonen, Bergamot citroen en warme chocolade crème

 

 

 

 

 

Vegetarisch menu JRE

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu zes gangen   € 60,00
Verrassingsmenu acht gangen € 70,00

reserveren