Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten  (vanaf €17,50)

Tonijn
Tartaar van tonijn met sperzieboontjes, rode ui,
groene appel, doperwten en Pata Negraham

Ganzenlever
Kogel van ganzenlever met gele perzik,
verse jonge amandel, zwarte peper en rauwe peul

Knolselderij (V)
Cannelloni van knolselderij met watermeloen, walnoot,
gedroogde olijf en dragonolie

Avocado (V)
Crème van avocado met roggebrood,
geitenyoghurt, komkommer en koriander

 

Warme voor en/of  tussen gerechten (vanaf €17,50)

Zwezerik
Gebakken zwezerik met bospeen, mosterd,
sinaasappel, bladpeterselie en sperzieboon

Wilde zeebaars
Filet van zeebaars met diverse bereidingen van tomaat,
gewelde witte bonen, jonge venkel en zeekraal

Langoustines
In gezouten boter gebakken langoustine met, ossenworst,
Cantaloupe meloen en gebakken kropslahart

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoy, gele curryschuim,
gel van kokos en oosterse prei

Tomaat (V)
Gevulde banaan sjalot met buffelkaas, tomaatsofrito,
lavas en gefrituurde sjalot

Snijboon (V)
Kort gekookte snijboon met bloemkool, parmezaansekaas
en gepocheerde kwartelei met zomertruffel

 

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu vier gangen       € 69,50
Verrassingsmenu zes gangen        € 79,50
Verrassingsmenu zeven gangen   € 87,50
Verrassingsmenu acht gangen      € 95,00

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

Rogvleugel
Gebakken rogvleugel met artisjok, zwarte knoflook,
specerijen, groene asperges en waterkers

Reerug
Gebraden reerug met cantharellen, knolselderijbereidingen,
rode biet kersen en chocolade

Ravioli (V)
Ravioli van paddenstoelen met truffeljus, gesmoorde spinazie,
bosui en peterselie

 

Nagerechten (vanaf €12,50)

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                          .

Sinaasappel
Crémeux van sinaasappel, sorbet van zwarte thee, witte chocolade,
siroop van verse laurier en verse sinaasappel

Chocolade en pruimen
Diverse bereidingen van pure chocolade “Original Beans”
met Hollandse pruimen rode wijn sorbet en kafir

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu zes gangen   € 60,00
Verrassingsmenu acht gangen € 70,00

reserveren