Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten  (vanaf €17,50)

Makreel en sinaasappel
Tartaar van licht gerookte makreel met rodekool, kruidnagel, sinaasappel en zure room

Ganzenlever
Getoast brioche, krentenbol, gel van Yuzu, amandelschaafsel, hangop en gelei van koffie

Knolselderij (V)
Cannelloni van knolselderij met peer, nootmuskaat, rauwe champignon en selderijblad

Avocado (V)
Crème van avocado met pistache, zoetzure rettich, Burrata, koriander en winter postelein  

 

Warme voor en / of  tussen gerechten (vanaf €17,50)

Zwezerik
Gebakken zwezerik met hutspot, droge worst, klapstuk en geweckte abrikoos

Winter kabeljauw
Filet van kabeljauw met Hollandse garnalen, gestoofde preilint, gestoomde kokkels en  saus van witte wijn

Langoustines
In gezouten boter gebakken langoustine met ossenworst, boerenkool, schuimige saus van rookworst en krokante aardappelschil

Oesters en kaviaar *** (30 gram)
4 platte oesters met gestoofde spinazie, lopende puree van la ratte aardappel, met 30 gram Imperial kaviaar

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoi, gele curry schuim, gel van kokos en oosterse prei

Uien (V)
Gevulde banaan sjalot met gekarameliseerde ui, krokante ui Parmezaanse kaas en grove mosterd

Aardpeer (V)
Kort gekookte aardpeer met Macendré gepocheerde kwartelei en vers geschaafde truffel  

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet!

U laat zich verrassen door
de chef Rik en zijn team!

We hebben diverse verrassingsmenu’s
4 grotere gangen of liever 8 kleinere gangen 
U zegt het maar !!

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit
onze compleet verzorgde all-in arrangementen.  

Glas bruisend aperitief
6 amuses
JRE verassings menu
Bijpassende wijnen / alcoholvrije cocktails 
Onbeperkt mineraalwaters
Koffie / thee met 8 friandises.

5 gangen all-in € 130,00
8 gangen all-in € 165,00

(we kunnen rekening houden met allergenen)

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

 

Zeetong
Dikke zeetong filet met wintertruffel, Parmezaanse kaas, bloemkool bereidingen en Pata Negraham

Ossenhaas
Gegrilleerde ossenhaas met fondant aardappel, gebakken witlof,  paddenstoel en spitskool

Hollandse reerug
Zacht gegaard rug van de Hollandse reerug met kruidkoek, rode kool van oma, zure bramen, spruitjes en jonge walnoot

Kemper landhoen
Op karkas gebraden Kemper landhoen met romige zuurkool, gekonfijte schorseneren, Jus van het karkas, buikspek en geblakerde, gepofte appel

Pasta(V)
Pasta gevuld met hachee van shiitaken, zonnewortel, pastinaak, truffel en kervelolie    

 

Nagerechten (vanaf €12,50)

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur.

Tonkabonen
Parfait van tonkabonen vanillecrème, gezouten amandelen en krokante eiwit en citroengras

Mandarijn
Terrine en crème van mandarijn, roomijs van gezouten karamel, dennennaald en rasp van Bergamot citroen    

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in. Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.  

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken. Verrassingsmenu van vier grotere gerechtjes of liever voor de 8 kleinere ? Alles kan!!

reserveren