De gerechten van dit moment

Skrei
Dun gesneden Skrei kabeljauw met pittige mango, boerenyoghurt, gebrande avocado en iets koriander

Ganzenlever
Kogel van ganzenlever met muesli, zure chocolade, onrijpe banaan en brioche

Zeeduivel
Gebakken filet van zeeduivel met oester,  Pata Negra, prei bereidingen en Granny Smith appel                       

Langoustine
Gebakken langoustine met kippendij, gestoofde spinazie, ijspeen en zwarte knoflook

Zwezerik
In gezouten boter gebakken zwezerik met witlof, knolselderij, espresso, peterselie en specerijen abrikoos

Anjou Duif
Duivenborst met macadamianoot, banaan sjalot, gesmoorde boerenkool, Bergamot en aardpeer

Kaasboomstam
Op de Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur

Winterpeen en bloedsinaasappel
Krokante wortel met crème van sinaasappel, rode peper, tonkabonen en kurkuma

Chocolade
Parfait van chocolade met Passievruchten, warme chocolade crème en stracciatella kwark

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

Menu JRE

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu vier gangen     € 69,50
Verrassingsmenu zes gangen      € 79,50
Verrassingsmenu acht gangen    € 89,50

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

De vegetarische gerechten van dit moment

Brioche
Gevuld met verse kwark, gebruinde boter, gedroogd melkvel,  Granny Smith appel, zwarte knoflook en klaver zuring

Witlof
Rauwe witlof met grapefruit, blauwe kaas, gepofte haver en vinaigrette van bosui en walnoot

Babi pangang
Uitgebakken boleet met paksoi, gele curryschuim, gel van kokos en oosterse prei

Bloemkool
Gevulde banaan sjalot met gebakken bloemkool, espresso, hazelnoot en melksaus met nootmuskaat

Aardpeer
Crème van aardpeer, gefrituurde schil, winterpostelein, bevroren eidooier en truffeljus

Ravioli
Ravioli van paddenstoelen  met macadamia, knolselderij en gesmoorde spinazie

Kaasboomstam
Op de Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                              .

Winterpeen en bloedsinaasappel
Krokante wortel met crème van sinaasappel, rode peper, tonkabonen en kurkuma

Chocolade
Parfait van chocolade met Passievruchten, warme chocolade crème en stracciatela kwark

 

 

Vegetarisch menu JRE

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu zes gangen   € 60,00
Verrassingsmenu acht gangen € 70,00

reserveren