Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten (vanaf €17,50)

Makreel en grapefruit
Tartaar van in grapefruit gegaarde makreel met jonge venkel,
tarwegras en gefermenteerde knoflook

Ganzenlever
Kogel van biologische ganzenlever met IJsselmeerpaling,
gebakken morieljes, groene appel en dashi

Rund
Tartaar van runderhaas met sjalot bereidingen, pekelvlees,
eidooiermayonaise en sap van sperzieboon

Knolselderij (V)
Cannelloni van knolselderij met peer, nootmuskaat,
rauwe champignon en selderijblad

Avocado (V)
Crème van avocado met pistache, zoetzure rettich,
Burrata, koriander en winterpostelein

 

Warme voorgerechten  /  tussengerechten (vanaf 17,50)

Zwezerik
Gebakken zwezerik met hutspot, droge worst,
klapstuk en geweckte abrikoos

Kabeljauw
Filet van kabeljauw met Hollandse garnalen, gestoofde preilint,
gestoomde kokkels en  saus van witte wijn

Oesters en kaviaar
4 platte oesters met la Ratte aardappel, gestoofde lamsoren,
crème fraîche saus, Imperial kaviaar

Langoustines
In gezouten boter gebakken langoustine met boerenkool,
krokante aardappelschil en saus van rookworst

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoi,
schuim van gele curry, gel van kokos en Oosterse prei

Uien (V)
Gevulde banaan sjalot met gezoete ui,
krokante ui, Parmezaanse kaas en grove mosterd

Aardpeer (V)
Kort gekookte aardpeer, truffel, Zwarte tour,
gepocheerd kwartelei en vinaigrette van zwarte peper

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet!

U laat zich verrassen door
chef Rik en zijn team!

We hebben diverse verrassingsmenu’s
4 grotere gangen of liever 8 kleinere gangen
U zegt het maar !!

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit
onze compleet verzorgde all-in arrangementen.

Glas bruisend aperitief
6 amuses
JRE- verrassings menu
Bijpassende wijnen / alcoholvrije cocktails
Onbeperkt mineraalwaters
Koffie/thee met 8 friandises.

5 gangen all-in € 130,00
8 gangen all-in € 165,00

(we kunnen rekening houden met allergenen)

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

Tarbot en Pata Negraham
Dikke tarbot met gebakken morieljes, gestoofde
wilde spinazie en gnocchi met oude Remeker

Kreeft 1/1
Zacht gegaarde kreeft met groene asperges,
diverse bereidingen van broccoli en saus Hollandaise

Ossenhaas
Gegrilleerde ossenhaas met fondant aardappel, kropsla,
ravioli van ossenstaart en gebakken merg

Hollandse reerug
Zacht gegaarde Hollandse reerug met kruidkoek,
rode kool, zure bramen en walnoot

Kemper Landhoen
Op karkas gebraden Landhoen met romige zuurkool,
gekonfijte schorseneren, jus van het karkas

Ravioli (V)
Pasta gevuld met shitaken, kervelwortel, kervelolie,
gestoofde groenekool en rauwe champignon

 

Nagerechten (vanaf €12,50)

Mango en passievrucht
Diverse bereidingen van passievrucht en mango,
Kafir limoen en  roomijs van rijst en kerrie

Rabarber en Campari
Zacht gegaarde rabarber met roomijs van rode wijn,
rauwe crème Fraiche, iets kaneel en rozijn

Chocolade, chocolade en chocolade
Veel bereidingen van pure chocolade, voor de echte liefhebber

Roomijs
Vers gedraaid roomijs

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                         .

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in. Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet, beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef; u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken. Een verrassingsmenu van 4 grotere gerechtjes of heeft u liever 8 kleine gangen? Bij ons is alles mogelijk!

reserveren