Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten  (vanaf €17,50)

Makreel en sinaasappel Tartaar van licht gerookte makreel met rodekool, kruidnagel, sinaasappel en zure room

Ganzenlever Getoast brioche, krentenbol, gel van Yuzu, amandelschaafsel, hangop en gelei van koffie

Knolselderij (V) Cannelloni van knolselderij met peer, nootmuskaat, rauwe champignon en selderijblad

Avocado (V) Crème van avocado met pistache, zoetzure rettich, Burrata, koriander en winter postelein  

Warme voor en/of  tussen gerechten (vanaf €17,50)

Zwezerik Gebakken zwezerik met hutspot, droge worst, klapstuk en geweckte abrikoos

Winter kabeljauw Filet van kabeljauw met Hollandse garnalen, gestoofde preilint, gestoomde kokkels en  saus van witte wijn

Langoustines In gezouten boter gebakken langoustine met ossenworst, boerenkool, schuimige saus van rookworst en krokante aardappelschil

Oesters en kaviaar *** (30 gram) 4 platte oesters met gestoofde spinazie, lopende puree van la ratte aardappel, met 30 gram Imperial kaviaar

Babi pangang (V) Uitgebakken boleet met paksoi, gele curry schuim, gel van kokos en oosterse prei

Uien (V Gevulde banaan sjalot met gekarameliseerde ui, krokante ui Parmezaanse kaas en grove mosterd

Aardpeer (V) Kort gekookte aardpeer met Macendré gepocheerde kwartelei en vers geschaafde truffel  

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken. Verrassingsmenu van vier grotere gerechtjes of liever voor de 8 kleinere ? Alles kan!! Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons compleet verzorgt  all-in arrangement.

Hoofdgerechten (vanaf €25,00) Zeetong Dikke zeetong filet met wintertruffel, Parmezaanse kaas, bloemkool bereidingen en Pata Negraham Ossenhaas Gegrilleerde ossenhaas met fondant aardappel, gebakken witlof,  paddenstoel en spitskool

Hollandse haas Zacht gegaard rug van de Hollandse veldhaas met kruidkoek, rode kool van oma, zure bramen, spruitjes en jonge walnoot

Fazant Op karkas gebraden fazantenborst met romige zuurkool, gekonfijte schorseneren, Jus van het karkas, buikspek en geblakerde, gepofte appel

Pasta(V) Pasta gevuld met hachee van shiitaken, zonnewortel, pastinaak, truffel en kervelolie    

Nagerechten (vanaf €12,50)

Kaasboomstam Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur.

Tonkabonen Parfait van tonkabonen vanillecrème, gezouten amandelen en krokante eiwit en citroengras

Mandarijn Terrine en crème van mandarijn, roomijs van gezouten karamel, dennennaald en rasp van Bergamot citroen    

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in. Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.  

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken. Verrassingsmenu van vier grotere gerechtjes of liever voor de 8 kleinere ? Alles kan!!

reserveren