Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten  (vanaf €17,50)

Zeebaars
Tartaar van zeebaars met diverse bereidingen
van rode biet, geitenkaas uit de regio en bieslook 

Ganzenlever
Kogel van ganzenlever met gele perzik,
verse jonge amandel, zwarte peper en rauwe peul

Brioche (V)
Gevuld met verse kwark, gebruinde boter, gedroogd melkvel,
Granny Smith appel en zwarte knoflook

Witlof (V)
Rauwe witlof met grapefruit, blauwe kaas, gepofte haver
en vinaigrette van bosui en walnoot

 

Warme voor en/of  tussen gerechten (vanaf €17,50)

Zwezerik
Gebakken zwezerik met bospeen, mosterd,
sinaasappel, bladpeterselie en sperzieboon

Rode Mul
Filet van rode mul met zeekraal, courgette,
mini artisjok, jus van saffraan en olijf gevuld met ansjovis

Kreeft
In gezouten boter gewelde kreeft met watermeloen,
Pata Negraham, jonge prei en zilveruitje

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoy, gele curryschuim,
gel van kokos en oosterse prei

Bloemkool (V)
Gevulde banaan sjalot met gebakken bloemkool, espresso,
hazelnoot en melksaus met nootmuskaat                    

Aardpeer
(V)
Crème van aardpeer, gefrituurde schil, winterpostelein,
bevroren eidooier en truffeljus

 

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu vier gangen       € 69,50
Verrassingsmenu zes gangen        € 79,50
Verrassingsmenu zeven gangen   € 87,50
Verrassingsmenu acht gangen      € 95,00

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

Tarbot
Gegrilleerde tarbotfilet met morieljes, jus van snijbonen,
krokante kaas en Oosterschelde paling

Hierdens Lam
Lokaal lamsfilet met doperwten, gefermenteerde mint,
witte asperges knoflookmousseline en koolraap

Ravioli (V)
Ravioli van paddenstoelen  met macademia bereidingen,
knolselderij en gesmoorde spinazie

 

Nagerechten (vanaf €12,50)

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                          .

Rabarber en aardbeien
Crémeux van rabarber met sorbet van yoghurt en basilicum,
gemarineerde aardbeien en krokante Campari

Chocolade en kersen
Diverse bereidingen van pure chocolade “Original Beans”
met Hollandse kersen en amandelroom

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu zes gangen   € 60,00
Verrassingsmenu acht gangen € 70,00

reserveren