Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten  (vanaf €17,50)

King Fish en Coquille
Tartaar van KingFish met dun gesneden coquilles,
puree van aardpeer, mandarijn en mayonaise van paddenstoel

Ganzenlever
Kogel van ganzenlever met kumquats, hazelnoot,
krokante haver en croissant met chocolade

Knolselderij (V)
Cannelloni van knolselderij met watermeloen, walnoot,
gedroogde olijf en dragonolie

Avocado (V)
Crème van avocado met roggebrood,
geitenyoghurt, komkommer en koriander

 

Warme voor en/of  tussen gerechten (vanaf €17,50)

Zwezerik
Gebakken zwezerik met hutspot, mosterd,
sinaasappel, bladpeterselie en sperzieboon

Wilde zeebaars
Filet van zeebaars met diverse bereidingen van pompoen,
sinaasappel en saus op basis van kerrie

Langoustines
In gezouten boter gebakken langoustine met ossenworst,
boerenkool, schuimige saus van rookworst en krokante aardappelschil

Oesters en kaviaar *** (30 gram)
4 platte oesters met Flevolandse prei, lopende puree van Opperdoes
met 30 gram Imperial kaviaar

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoi, gele curry schuim,
gel van kokos en oosterse prei

Uien (V)
Gevulde banaan sjalot met gekarameliseerde ui, krokante ui
Parmezaanse kaas en grove mosterd

Snijboon (V)
Kort gekookte snijboon met bloemkool, oude Reypenaar
en gepocheerde kwartelei met truffel

 

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu van vier grotere gerechtjes of liever voor de 8 kleinere ?
Alles kan!!

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

Tarbot
Gebakken tarbot met ravioli van ossenstaart,
gebakken eekhoorntjesbrood en knoflookspinazie

Ossenhaas
Gegrilleerde ossenhaas met fondant aardappel,
sperzieboon met Pata Negra ham, zilverui en kaantjes

Hollandse haas
Zacht gegaard rug van de Hollandse veldhaas met kruidkoek,
rode kool van oma, zure bramen, spruitjes en jonge walnoot

Fazant
Op karkas gebraden fazantenborst met romige zuurkool, gekonfijte schorseneren,
Jus van het karkas, buikspek en geblakerde, gepofte appel

Ravioli (V)
Ravioli van paddenstoelen met truffelsaus,
gesmoorde bladspinazie, bosui, truffel en peterseliewortel

 

 

Nagerechten (vanaf €12,50)

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                          .

Tonkabonen
Parfait van tonkabonen vanillecrème,
gezouten amandelen en krokante koffie

Appel
Elstar, Goudreinet en Granny smith appel
met herfstbok, steranijs en kaneelstructuur

 

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu van vier grotere gerechtjes of liever voor de 8 kleinere ?
Alles kan!!

reserveren