Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten (vanaf €17,50)

Forel
2 bereidingen van forel met avocado,
zuring, mini courgette en Jalapeno peper

Ganzenlever en King krab
Kogel van biologische ganzenlever met King krab,
gebakken paddenstoel, groene appel en vinaigrette van cider

Rund
Tartaar van runderhaas met sjalot bereidingen, pekelvlees,
eidooiermayonaise en sap van sperzieboon

Knolselderij (V)
Cannelloni van knolselderij met peer, nootmuskaat,
rauwe champignon en selderijblad

Tomaat (V)
Diverse bereidingen van tomaat, met krokant brood,
zoetzure rettich, Burrata en lavas

 

Warme voorgerechten  /  tussengerechten (vanaf 17,50)

 

Kabeljauw
Filet van kabeljauw met scheermes, schuimige saus
van knoflook, lamsoren, artisjok en olijf

Langoustines
Koud met Haricots verts, truffel en perzik &
warm met  asperges, waterkers schaaldierencrème en ossenworst

Buikspek en kaviaar
Zacht gegaard spek met la Ratte aardappel, gestoofde prei,
saus van witte wijn, bieslook en Imperial kaviaar

Zwezerik
Gebakken zwezerik met mini bospeen, sinaasappelschil,
daslook en saus van uitgebakken uien

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoi,
schuim van gele curry, gel van kokos en Oosterse prei

Uien (V)
Gevulde banaan sjalot met gezoete ui,
krokante ui, Parmezaanse kaas en grove mosterd

Snijboon (V)
Kort gekookte snijboon truffel, Reypenaar,
gepocheerd kwartelei, snijboonsap en bloemkool

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet!

U laat zich verrassen door
chef Rik en zijn team!

We hebben diverse verrassingsmenu’s
4 grotere gangen of liever 8 kleinere gangen
U zegt het maar !!

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit
onze compleet verzorgde all-in arrangementen.

Glas bruisend aperitief
6 amuses
JRE- verrassings menu
Bijpassende wijnen / alcoholvrije cocktails
Onbeperkt mineraalwaters
Koffie/thee met 8 friandises.

5 gangen all-in € 130,00
8 gangen all-in € 165,00

(we kunnen rekening houden met allergenen)

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

Tarbot en Pata Negraham
Dikke tarbot met gebakken morieljes, gestoofde
wilde spinazie en gnocchi met oude Remeker

Oosterschelde kreeft 1/1
Zacht gegaarde kreeft met asperges, zeekraal,
gebakken venkel, kalfswang en saus Hollandaise

Ossenhaas
Gebakken ossenhaas met fondant aardappel, kropsla,
tuinboon en gebakken merg met witte asperges

Anjou duif
Op karkas gebradenduif structuren van rode biet,
chocolade, gewekte kersen en gebakken amandel

Hierdens lam
Lamsrugfilet met aardappelmousseline, eigen jus met tijm,
crème van doperwten, meiknol en witte asperges

Ravioli (V)
Pasta gevuld met shitaken, kervelwortel, kervelolie,
gestoofde spitskool en rauwe champignon

 

Nagerechten (vanaf €12,50)

Mango en passievrucht
Diverse bereidingen van passievrucht en mango,
Kafir limoen en  roomijs van rijst en kerrie

Rabarber en vlierbes
Zacht gegaarde rabarber met roomijs van rode wijn,
rauwe crème Fraiche en Lambada aardbeien

Chocolade, chocolade en chocolade
Veel bereidingen van pure chocolade, voor de echte liefhebber

Roomijs
Vers gedraaid roomijs

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                         .

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in. Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet, beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef; u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken. Een verrassingsmenu van 4 grotere gerechtjes of heeft u liever 8 kleine gangen? Bij ons is alles mogelijk!

reserveren