Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten  (vanaf €17,50)

King Fish en Coquille
Tartaar van KingFish met dun gesneden coquilles,
puree van aardpeer, mandarijn en mayonaise van paddenstoel

Ganzenlever
Kogel van ganzenlever met kumquats, hazelnoot,
krokante haver en croissant met chocolade

Knolselderij (V)
Cannelloni van knolselderij met watermeloen, walnoot,
gedroogde olijf en dragonolie

Avocado (V)
Crème van avocado met roggebrood,
geitenyoghurt, komkommer en koriander

 

Warme voor en/of  tussen gerechten (vanaf €17,50)

Zwezerik
Gebakken zwezerik met bospeen, mosterd,
sinaasappel, bladpeterselie en sperzieboon

Wilde zeebaars
Filet van zeebaars met diverse bereidingen van pompoen,
sinaasappel en saus op basis van kerrie

Langoustines
In gezouten boter gebakken langoustine met, ossenworst,
Cantaloupe meloen en gebakken kropslahart

Oesters en kaviaar *** (30 gram)
5 platte oesters met Flevolandse prei, lopende puree van Opperdoes
met 30 gram Imperial kaviaar

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoy, gele curryschuim,
gel van kokos en oosterse prei

Uien (V)
Gevulde banaan sjalot met gekarameliseerde ui, krokante ui
parmezaanse kaas en grove mosterd

Snijboon (V)
Kort gekookte snijboon met bloemkool, oude Reypenaar
en gepocheerde kwartelei met truffel

 

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu vier gangen       € 69,50
Verrassingsmenu zes gangen        € 79,50
Verrassingsmenu zeven gangen   € 87,50
Verrassingsmenu acht gangen      € 95,00

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

Tarbot
Gebakken tarbot met ravioli van ossenstaart,
gebakken eekhoorntjesbrood en knoflookspinazie

Ossenhaas
Gegrilleerde ossenhaas met fondant aardappel,
sperzieboon met Pata Negra ham, zilverui en kaantjes

Ravioli (V)
Ravioli van paddenstoelen met truffelsaus,
gesmoorde bladspinazie, bosui, truffel en peterseliewortel

 

 

Nagerechten (vanaf €12,50)

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                          .

IJssouffle
Bevroren souffle van vanille met tonkabonen crème,
gezouten en gezoete amandelen

Appel
Elstar, Goudreinet en Granny smith appel
met herfstbok, steranijs en kaneelstructuur

 

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu zes gangen   € 60,00
Verrassingsmenu acht gangen € 70,00

reserveren