Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten (vanaf €17,50)

Tonijn
Tartaar van tonijn met crème van aubergine, rookvlees,
onrijpe aardbeien en artisjok

Ganzenlever
Ganzenlever met drop, gegrilde ananas, venkel,
zwart zeezout en krokante brioche

Rund
Tartaar van runderhaas met sjalot bereidingen, pekelvlees,
eidooiermayonaise en sap van sperzieboon

Knolselderij (V)
Cannelloni van knolselderij met peer, nootmuskaat,
rauwe champignon en selderijblad

Tomaat (V)
Diverse bereidingen van tomaat, met krokant brood,
zoetzure rettich, Burrata en lavas

 

Warme voorgerechten  /  tussengerechten (vanaf 17,50)

Zeeduivel
Filet van zeeduivel met kropsla, komkommer, oester,
gefrituurde kappertjes en zure bom

Langoustines                                                                                                                                                                               
Gebakken met avocado, chorizo worst, groene paprika
en romige saus op basis van langoustines

Buikspek en kaviaar
Zacht gegaard spek met la Ratte aardappel, gestoofde prei,
saus van witte wijn, bieslook en Imperial kaviaar

Zwezerik
Gebakken zwezerik met mini mais, Mirasol kruiden,
vleesjus met koffie, kalamansi en kort gebakken veldsla

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoi,
schuim van gele curry, gel van kokos en Oosterse prei

Uien (V)
Gevulde banaan sjalot met gezoete ui,
krokante ui, Parmezaanse kaas en grove mosterd

Snijboon (V)
Kort gekookte snijboon truffel, Reypenaar,
gepocheerd kwartelei, snijboonsap en bloemkool

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet!

U laat zich verrassen door
chef Rik en zijn team!

We hebben diverse verrassingsmenu’s
4 grotere gangen of liever 8 kleinere gangen
U zegt het maar !!

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit
onze compleet verzorgde all-in arrangementen.

Glas bruisend aperitief
6 amuses
JRE- verrassings menu
Bijpassende wijnen / alcoholvrije cocktails
Onbeperkt mineraalwaters
Koffie/thee met 8 friandises.

5 gangen all-in € 130,00
8 gangen all-in € 165,00

(we kunnen rekening houden met allergenen)

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

Tarbot en Pata Negraham
Dikke tarbot met gebakken cèpes, gebraiseerde witlof,
Pata Negraham en schuimige aardappel met Parmezaans kaas

Kreeft
Zacht gegaarde kreeft met asperges, spinazie, gebakken venkel,
kalfswang en saus Hollandaise

Kwartel
Zacht gegaarde kwartel met mini bospeen, grove mosterd,
crème van gerookte wortel en saus met morieljes

Ossenhaas
Gegrilleerde ossenhaas met fondant aardappel, broccoli bereidingen,
ravioli van ossenstaart en cantharellen

Ree
Zacht gegaarde filet met sap van jonge rode kool,
amandel crème, zomer postelein, limoen en kers

Ravioli (V)
Pasta gevuld met shitaken, kervelwortel, kervelolie,
gestoofde spitskool en rauwe champignon

 

Nagerechten (vanaf €12,50)
Limeloen, citroen, melk en vanille
Diverse bereidingen van volle boerenmelk met vanille, brioche,
gepocheerde Limeloen en citroen

Reine Claude pruim
Cremeux van geitenyoghurt, sorbet van kumquat,
gewelde pruimen, cactusvijg en sap van snijboon

Chocolade en braam
Diverse bereidingen van pure chocolade en lekkere
Hollandse bramen en sorbet van bosbes    

Roomijs
Vers gedraaid roomijs

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                         .

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in. Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet, beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef; u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken. Een verrassingsmenu van 4 grotere gerechtjes of heeft u liever 8 kleine gangen? Bij ons is alles mogelijk!

reserveren