Lekker zelf kiezen……

Koude gerechten  (vanaf €17,50)

Makreel
Ceviche van makreel met passievrucht, aardpeer, boerenyoghurt,
amarant, jonge spinazie en venkel

Ganzenlever
Kogel van ganzenlever met klaverzuring, groene appel,
gerookte Oosterschelde paling en knolselderij

Brioche (V)
Gevuld met verse kwark, gebruinde boter, gedroogd melkvel,
Granny Smith appel en zwarte knoflook

Witlof (V)
Rauwe witlof met grapefruit, blauwe kaas, gepofte haver
en vinaigrette van bosui en walnoot

 

Warme voor en/of  tussen gerechten (vanaf €17,50)

Kreeft  en zwezerik
Gebakken zwezerik met kreeft, Pata Negraham, prei bereidingen,
zilverui en dun geschaafde rauwe vijg

Zeebaars
Op de huidgebakken zeebaars met waterkers, compote van witte ui,
grapefruit en gepocheerde oester

Coquille
In gezouten boter gebakken dikke coquille met ei,
diverse bereidingen van bloemkool en hazelnootboter

Babi pangang (V)
Uitgebakken boleet met paksoy, gele curryschuim,
gel van kokos en oosterse prei

Bloemkool (V)
Gevulde banaan sjalot met gebakken bloemkool, espresso,
hazelnoot en melksaus met nootmuskaat                    

Aardpeer
(V)
Crème van aardpeer, gefrituurde schil, winterpostelein,
bevroren eidooier en truffeljus

 

de chef kiest voor u……

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu vier gangen       € 69,50
Verrassingsmenu zes gangen        € 79,50
Verrassingsmenu zeven gangen   € 87,50
Verrassingsmenu acht gangen      € 95,00

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

Hoofdgerechten (vanaf €25,00)

Tarbot
Gegrilleerde dikke tarbot met boerenham, gemarineerde boleet,
knoflookspinazie en gesmoorde ganzenlever

Dubbel-doel-koe
Melkkoe-lende met kervelknol, shiitake, fondantaardappel,
asperges en gezouten citroen

Ravioli (V)
Ravioli van paddenstoelen  met macademia bereidingen,
knolselderij en gesmoorde spinazie

 

Nagerechten (vanaf €12,50)

Kaasboomstam
Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                          .

Mango
Crémeux van mango met sorbet van yoghurt en dragon,
vinaigrette van gezoete rode peper en zuring

Chocolade
Millefeuille van melkchocolade met koffiecrème,
roomijs van Baileys en gezouten karamel

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

de chef kiest voor u……. vegetarisch

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu zes gangen   € 60,00
Verrassingsmenu acht gangen € 70,00

reserveren