Eten

We koken met producten waar wij een goed gevoel bij hebben,
Biologisch, heel verantwoord of gewoon omdat het heel lekker is!!
Wij werken al 15 jaar lang met veelal dezelfde leveranciers,
zij denken net als wij of wij als zij..!

De natuur bepaalt bij ons altijd tempo, niet de kalender!
Wij kijken naar buiten en bepalen dan wat onze kaart gaat worden.
U kunt hier onze huidige menukaart zien.

Wij horen en zien u graag bij ons.

Wijn

Wij houden van een goed glas wijn, daarvan getuigt ook de stoere wijnklimaatkast in ons restaurant.
Onze wijnkaart biedt maar liefst 750 referenties, voldoende om wijn en spijs perfect op elkaar af te stemmen.

Bij onze wijnarrangementen is de harmonie met het gerecht altijd het uitgangspunt.
Naast wijnen uit de traditionele wijnlanden verrassen we u graag met niet-alledaagse wijnen en onbekende druivensoorten.
In dit overzicht vindt u onze wijnkaart.
Dit wijnaanbod is redelijk up-to-date maar kan afwijken van de daadwerkelijke voorraad.

Naast wijn hebben we een uitgebreid non-alcoholic arrangement, waarbij Tabitha een keur heeft aan diversiteit en smaken die
naadloos aansluiten bij de gerechten.

 

Kaashoek

Kaas is, net als wijn, onze passie. Een kaasplankje van Basiliek is iets bijzonders: je zou er je dessert haast voor laten staan.
Ons kaasassortiment is ruim en bestaat uit regionale en buitenlandse kazen, die we zorgvuldig bewaren in onze speciale kaaskoelkast.
We werken samen met bijzondere en vakkundige leveranciers die voor ons speuren naar vondsten die je niet bij de groothandel tegenkomt.
Daarnaast betrekken we kazen rechtstreeks van kleinschalige, eerlijke producenten uit de regio.
We laten onze kazen daarna vaak zelf nog verder rijpen. Alle kazen hebben een eigen verhaal.

U maakt zelf een selectie, wij adviseren er een passende wijn bij en we zorgen ervoor dat er desgewenst nog een plekje overblijft voor een afsluitend dessert

reserveren