12,5 jarig jubileum

Zondag 11 november voor zowel de lunch als het diner serveren we ons jubileummenu.
Klik hier om te reserveren (selecteer 11 november) en hier om het menu te bekijken.

 

Op 15 maart 2006 zijn we stilletjes geopend.

Nu 12,5 jaar later zijn we ontzettend veel rijker geworden in ons leven met de
dingen die we nu doen en gedaan hebben.

We willen deze bijzondere dag met u vieren, met een speciaal menu van alle gerechten
die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld, die vernieuwd zijn en opnieuw gebracht zijn.

De klassieker en toppers van toen en nu.

Hieronder een kleine greep uit onze avonturen en erkenningen:

2006 Basiliek gestart
2007 Jongste eigenaar / chef die een Michelin ster kreeg
2007 Lid geworden JRE Nederland
2008 Verzorgen van maaltijd in het ziekenhuis voor patiƫnten tot op de dag van vandaag
2008 Belofte jonge kok Gault en Millau van het jaar van Nederland
2009 Ons eigen kookboek “Basiliek”
2010 San Pellegrino Cookingcup in Venetie
2011 Vader geworden
2012 Het eerste Michelinsterren (pop up) restaurant op een wereldwijd festival tot op heden
2012 Gekookt voor de militairen in Afghanistan op uitnodiging van defensie.
2014 Voorzitter JRE Nederland tot en met heden
2016 De enige en eerste chef met eigen pepernoot
2017 Gast chef op de Maldiven
2018 Langste bezit Michelinster in Harderwijk ooit
2018 Lancering eigen Gin
2018 ambassadeur ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk

We hebben altijd gedaan wat we zelf leuk vonden en wilden, maar soms waren we genoodzaakt
om te schakelen door bijvoorbeeldĀ de economie, de personele invulling, maar ook door de ongekende drukte.

Dit alles heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Lieve groet Rik en Tabitha Jansma

 

reserveren