Openingstijden

Diner

  • maop aanvraag
  • divanaf 18:00 uur
  • wovanaf 18:00 uur
  • dovanaf 18:00 uur
  • vrvanaf 18:30 uur
  • zavanaf 18:30 uur
  • zoop aanvraag

Gezelschappen

Restaurant Basiliek beschikt over circa vijftig zitplaatsen. Voor een gezelschap van 10 tot maximaal 24 personen is het mogelijk een deel van het restaurant te reserveren. Dit aparte deel is wat wij ‘boven’ noemen, maar ligt slechts enkele treetjes hoger dan de rest van het restaurant. U zit aan een lange tafel en kunt in alle rust en privacy genieten van uw gezelschap. U mist hierbij niet de warmte en gemoedelijkheid van het restaurant en de passie uit de keuken. Uiteraard kunt u ook het gehele restaurant of een ander gedeelte van het restaurant reserveren waarbij we maximaal 85 gasten kunnen kunnen ontvangen. Een unieke gelegenheid om een gezellig samenzijn te vieren in de sfeer die Basiliek eigen is.

Wijnkaart

We houden van een goed glas wijn, daarvan getuigt ook de stoere wijnklimaatkast in ons restaurant. Onze wijnkaart biedt maar liefst 600 referenties, voldoende om wijn en spijs perfect op elkaar af te stemmen. Bij onze wijnarrangementen is de harmonie met het gerecht altijd het uitgangspunt. Naast wijnen uit de traditionele wijnlanden verrassen we u graag met niet alledaagse wijnen en onbekende druivensoorten. In dit overzicht ziet u onze wijnkaart, dit is globaal en het kan afwijken de daadwerkelijke voorraad.

Kaashoek

Kaas is, net als wijn, onze passie. Een kaasplankje van Basiliek is iets bijzonders; je zou er je dessert haast voor laten staan. Ons kaasassortiment is ruim en bestaat uit regionale en buitenlandse kazen, zorgvuldig bewaard in de speciale kaaskoelkast. We werken samen met  bijzondere en vakkundige leveranciers die voor ons speuren naar vondsten die je niet bij de groothandel tegenkomt. Daarnaast betrekken we ook kazen rechtstreeks van kleinschalige, eerlijke producenten uit de regio. We laten onze kazen vaak zelf verder rijpen. Alle kazen hebben een eigen verhaal. U maakt zelf een selectie, wij adviseren een passende wijn erbij en we zorgen ervoor dat er desgewenst nog een plekje overblijft voor een afsluitend dessert.

reserveren