De gerechten van dit moment

Makreel
Ceviche van makreel met mais, krokante kip, Baharat en gewelde druiven

Ganzenlever
Terrine van ganzenlever met witte meloen, chocolade, brioche en yoghurt krokant

Wilde zeebars
Op de huid gebakken zeebaars met structuren van pompoen, geconfijte citrus, mosseltjes en kerrie

Langoustine
2 bereidingen van langoustine met gebrande prei, koolrabi, limoen, schaaldierenjus en spinazieblad

Tarbot
Gebakken tarbotfilet met gestoofde kalfswang, bloemkoolstructuren en jus van mosterd

Zwezerik
Krokant gebakken zwezerik met cèpes, gepofte sjalot, Granny smith appel en jus van gerookt buikspek

Wilde eend
Op karkas gebraden (kooi)eend met rode met biet, knolselderij bereidingen, cantharellen en jus met iets foelie

Kaasboomstam
Op de Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                       .

Walnoot
Diverse bereidingen van walnoot, roomijs van notenboter, rijpe peer en melkchocolade

Bramen
Crémeux van bramen, sorbetijs van geitenyoghurt, bosbessen en klaverzuring

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

Menu JRE

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu twee gangen  € 45,00
Verrassingsmenu vier gangen    € 62,50
Verrassingsmenu zes gangen     € 75,00
Verrassingsmenu acht gangen   € 87,50
Verrassingsmenu tien gangen    € 99,00

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

De vegetarische gerechten van dit moment

Brioche
Verse roomkaas, gepoft lijnzaad, Granny Smith appel, klaver zuring en baharat specerij

Pompoen
Kleine ravioli’s van pompoen met geitenkaas, diverse bereidingen van pompoen en vinaigrette van bospeen

Witlof
Rauwe witlof met Quinoa, gewelde druiven, geraspte bloemkool en amandel

Sjalot
Gevulde banaan sjalot met gebrande uitjes, zure appel, cèpes en saus van balsamicoazijn

Cannelloni
Cannelloni van paddenstoelen, gefermenteerde knoflook, peterseliewortel, bieslook en beurre blanc

Kaasboomstam
Op de bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                      .

Walnoot
Diverse bereidingen van walnoot, roomijs van notenboter, rijpe peer en melkchocolade

Bramen
Crémeux van bramen, sorbetijs van geitenyoghurt, bosbessen en klaverzuring

 

 

 

 

 

Vegetarisch menu JRE

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu zes gangen   € 60,00
Verrassingsmenu acht gangen € 70,00

reserveren