De gerechten van dit moment

Makreel
Ceviche van makreel met karnemelk, gel van groene appel, doperwten en platte peterselie

Ganzenlever
Terrine van ganzenlever met abrikoos, amandel, vlierbesbloesem en waterkers

Rode mul
Op de huid gebakken rode mulfilet met saffraan, courgettebloem, zeekraal en gewelde Zeeuwse mosseltjes

Langoustine
Dikke langoustine met gebrande prei, zwarte knoflook, watermeloen, schaaldierenjus en spinazieblad

Tarbot
Gebakken filet met morieljes, tuinboon,‘Hardewijker’ paling, zure appel en saus van ganzenlever

Zwezerik
Krokant gebakken zwezerik met peulen, jonge bospeen,grove mosterd, sinaasappel en jus van gerookt buikspek

Duif
Op karkas gebraden Anjou duif met jonge walnoot, rode biet, kersen, jus van koffie en chocolade

Kaasboomstam
Op de Bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                       .

Aardbei
Diverse bereidingen van aardbeien met zeevenkel, kwark, vanille en dragon

Chocolade
Chocoladetaart met weidehoning, wilde tijm gekonfijte citroen en roomijs van limoenblad

 

Omdat ‘vers’ voor ons alles bepalend is, kopen wij de ingrediënten voor onze gerechten beperkt in.
Het kan ook zijn dat door bepaalde omstandigheden een product niet voorradig is.

 

Menu JRE

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu twee gangen  € 45,00
Verrassingsmenu vier gangen    € 62,50
Verrassingsmenu zes gangen     € 75,00
Verrassingsmenu acht gangen   € 87,50
Verrassingsmenu tien gangen    € 99,00

Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons all-in arrangement.

De vegetarische gerechten van dit moment

Brioche
Verse roomkaas, gebrande avocado, komkommer, groene appel en klaverzuring

Witlof
Rauwe witlof met quinoa, gewelde abrikoos, geraspte bloemkool en hazelnoot

Bulgur
Gebakken bulger met diverse bereidingen van tomaat, buffelmozzarella en basilicum

Jonge knolselderij
Diverse bereidingen van knolselderij, bergamotcitroen, rauwe champignon en geitenboter

Cannelloni
Cannelloni van bospaddenstoel, knoflook, morillessaus, zoete ui en zure room met peterselie

Kaasboomstam
Op de bourgondische manier, ruim assortiment met garnituur                                                      .

Aardbei
Diverse bereidingen van aardbeien met zeevenkel, kwark, vanille en dragon

Chocolade
Chocoladetaart met weidehoning, wilde tijm gekonfijte citroen en roomijs van limoenblad

 

Vegetarisch menu JRE

Ontmoet beleef en geniet! U laat zich verrassen door de chef, u kunt uiteraard uw wensen kenbaar maken.

Verrassingsmenu zes gangen   € 60,00
Verrassingsmenu acht gangen € 70,00

reserveren